Actualizare preturi materiale program devize solviDev

/, Devize Constructii Instalatii, Furnizori Materiale Constructii/Actualizare preturi materiale program devize solviDev

Actualizare preturi materiale program devize solviDev

In programul de devize solviDev ai posibilitati eficiente pentru actualizarea preturilor de materiale :

Cautare instantanee preturi prin programul de devize solviDev pe magazinele online, cu stocare in baza de date proprie.

 

Cautare instantanee materiale de constructii, cu preturi de la furnizori, in programul de devize solviDev.

 

Formular-F3P-si-Formular-cu-cote-incluse

In programul de devize solviDev exista un browser integrat pentru cautarea pe internet cu ajutorul caruia se pot prelua automat materiale noi, cu preturi, denumiri si unitati de masura.

Una din problemele importante si MARE consumatoare de timp in intocmirea unui deviz oferta, este gasirea preturilor de materiale necesare pentru realizarea lucrarilor continute in devizul intocmit.

Noutatea adusa de noi in programul de devize solviDev, este aceea ca nu trebuie sa asteptati, ca si la alte programe de devize, pana cand furnizorul acestuia face o actualizare de preturi:

Puteti sa cereti furnizorilor preferati sa actualizeze preturile. Furnizorul are posibilitatea de a actualiza preturile in programul de devize solviDev prin incarcarea simpla a unui fisier excel in contul pe care il are ( sau pe care poate sa il creeze gratuit ).

Fisierul Excel poate fi incarcat prin panoul de Administrare a serviciilor solviDev accesibil furnizorilor 24 de ore din 24.

Dupa autentificare furnizorii de materiale pot sa incarce fisierul Excel pentru preluare in programul de devize solviDev. Dupa incarcarea fisierului Excel, in maxim 5 – 10 minute preturile de materiale actualizate de furnizor sunt disponibile pentru utilizatorii programului de devize solviDev .

Daca esti furnizor de materiale de constructii si/sau instalatii si doresti ca oferta ta sa ajunga repede la utilizatorii direct interesati de oferta ta, poti sa ne contactezi pentru a avea propriul cont de furnizor de materiale pentru programul de devize solviDev. Oferta ta va putea aparea si pe siteul nostru in sectiunea de resurse http://www.devize.com.ro/catalog/materiale.html