Afacerea in constructii nu trebuie sa depinda de o persoana!

/, Devize Constructii Instalatii/Afacerea in constructii nu trebuie sa depinda de o persoana!

Afacerea in constructii nu trebuie sa depinda de o persoana!

Stiti ca exista parerea cum ca valoarea unui restaurant este data de bucatar.

Exista similaritate si in activitatea de constructii: daca afacerea depinde de patron, din pacate, aceasta nu are nici o valoare. De ce? Daca vrei sa o vinzi, ea nu va functiona fara tine… simplu…

Probabil va intrebati ce legatura are acest lucru cu un program de devize… Un program de devize poate transmite informatii importante de la patron catre angajat, sau de la un angajat la altul. Desigur, daca acesta are functionalitatile necesare. El trebuia sa stocheze istoricul editarii de devize, cu toate componentele, inclusiv resursele materiale ale devizelor. Este de dorit ca informatiile sa fie cat mai detaliate, inclusiv furnizorii de materiale, cu denumirile si codurile acestora: acest lucru va usura munca celor din firma care fac oferte. Daca ofertele se concretizeaza in contracte de executie, comenzile de aprovizionare vor fi de asemenea usor de lansat.

Devizele intocmite vor avea astfel aceleasi resurse (sau similare) pentru lucrarile noi, ca si cele pentru lucrarile deja executate.

Ganditi-va ce se intampla daca persoana care intocmeste devize pleaca si trebuie sa fie inlocuita: de unde ia aceasta persoana noua datele de care are nevoie? Daca nu are un istoric al informatiilor de intocmire a devizelor, sunt sanse sa intocmeasca gresit devizele de oferta noi!

Programul de devize solviDEV vine cu o solutie in aceasta privinta!