Detalierea asimilarilor si modul de operare

/, Devize Constructii Instalatii/Detalierea asimilarilor si modul de operare

Detalierea asimilarilor si modul de operare

Programul de devize SolviDev ofera o suita bogata de modalitati de asimilare prin simple operatiuni, pentru cautari in timp real si preturi in timp record.

Ai toate instrumentele necesare pentru asimilari in ritm accelerat, castigand astfel timp si implicit bani!

!!! IMPORTANT !!! Daca nu sunteti familiarizat cu termenul de asimilare in SolviDev -> CLICK AICI <- inainte de a detalia functionalitatile existente si a exemplifica direct in program.

Un simplu click si..

..primesti rapid cele mai relevante rezultate!

ATAT DE SIMPLU! Sistemul SolviDev a reusit sa returneze instant pentru materialul TOLUEN HIDROCARBURA AROMATICA a produsului DILUANT TERPINOL DTJ 10L direct de la furnizor, insotit de conversia unitatii de masura si densitate, deoarece un alt utilizator a realizat aceasta asimilare la un moment dat.
Aceasta operatiune eficientizeaza considerabil modul de lucru, fara a mai realiza transformari, conversii si alte operatii, fiind vizibile de toti utilizatorii sistemului.

Vom exemplifica modul de functionare pas cu pas, trecand prin functionalitatile si posibilitatile de asimilare:

Un simplu click si..

..primesti rapid cele mai relevante rezultate!

Operatiunea de returnare a celor mai utilizate asimilari functioneaza la fel ca in exemplul de mai sus, numarul asimilarilor returnate poate varia, in functie de frecventa asimilarilor materialului respectiv (in cazul nostru: CUIE).

In partea superioara a meniului, sistemul ofera posibilitatea de cautare dupa o denumire/cuvant intodus sau dupa denumirea din sistem, permitand afisarea unui numar personalizat de pozitii sau a intregii liste, filtrata dupa producator sau furnizor.
De asemenea, se poate vizita si site-ul furnizorului ales si exista optiunea de cautare a materialului pe internet folosid mototrul de cautare integrat in programul SolviDev.

Pentru a asimila sau modifica rezultatul oferit de sistemul SolviDev, se va selecta pozitia materialului din tab-ul „CELE MAI UTILIZATE ASIMILARI” (1), astfel, se va activa meniul ce ofera posibilitatea de asimilare, de consultare a sursei, de stergere sau de raportare a unei erori de asimilare pentru corectare de catre specialist. (2)

In cazul in care rezultatul nu e cel dorit, se va da click in sectiunea ilustrata pentru a activa modulul de cautare extinsa (3).

Dupa alegerea CAUTARII EXTINSE, sistemul va returna in tab-ul „CAUTA IN CATALOG” toate materialele aferente termenului specificat in casuta „Denumire”, de la toti producatorii si frunizorii din sistem.
Astfel, puteti asimila personalizat materialul cautat.

!!! IMPORTANT !!! Dupa incheierea tuturor operatiunilor, salvati modificarile !!

COMPLEX.. NU CREZI?

2017-11-29T14:14:51+02:00 Tags: , , , , |