Facilitatea UNDO in programul de devize SolviDev

/, Devize Constructii Instalatii/Facilitatea UNDO in programul de devize SolviDev

Facilitatea UNDO in programul de devize SolviDev

De foarte multe ori te intalnesti cu situatia stergerii anumitor foldere, fisiere etc. foarte importante sau mai putin importante, din greseala, neatentie sau pur si simplu din intamplare.

Chiar daca este o actiune pur omeneasca, nu ne dorim sa ajungem in punctul acesta, nu ne dorim sa repetam experienta si mai ales, ne dorim sa rezolvam cat mai repede lucrurile pentru a reveni la starea initiala.

CTRL + Z.. SI ATAT!

Programul nostru reuseste sa recupereze ce s-a sters in cateva secunde prin simpla combinatie a 2 taste.
Fie ca vorbim de stergerea unui simplu articol, unei liste, unui deviz complex, unui obiect de importanta maxima sau a unei lucrari ce le contine pe toate cele mentionate, solutia de revenire la parametrii initiali este reprezentata de combinatia de taste CTRL + Z (UNDO).

undo

IMPORTANT DE STIUT!! Programul SolviDev recupereaza ultima stergere, indiferent de nivelul la care s-a facut stergerea.
Ex. Daca s-a sters un articol din devizul X si dupa aceea s-a mai sters un articol din devizul Y, programul va realiza recuperarea articolului din devizul Y.

De aceea, e foarte important sa apelam la aceasta operatiune imediat dupa stergere, in caz contrar, lucrurile se complica iar recuperarea e ori mai dificila, ori imposibila.

SIMPLU SI EFICIENT!