Functionalitatile asimilarilor de resurse

/, Devize Constructii Instalatii/Functionalitatile asimilarilor de resurse

Functionalitatile asimilarilor de resurse

Programul de devize SolviDev ofera multiple posibilitati de lucru in meniul asimilarilor, toate operatiunile realizandu-se in timp real.

Butoanele din interfata asimilarilor au fost sugestiv create pentru o operare facila si pentru eficienta maxima in procesul de preluare a preturilor, atat automat cat si manual.

!!! IMPORTANT !!! Daca nu sunteti familiarizat cu termenul de asimilare in SolviDev -> CLICK AICI <- inainte de a detalia functionalitatile existente in meniul asimilarilor.

SolviDev este singurul program de devize care realizeaza asimilari si preluari de preturi in timp real, actualizand constant atat lista de preturi cat si cea de materiale.
Algoritmul autodidact aplicat asimilarilor permite programului sa invete din experientele anterioare, oferind posibilitatea de reutilizare a asimilarilor atat local, cat si de catre ceilalti utilizatori ai sistemului, reprezentand astfel un catalog de preturi inteligent si independent, ci nu doar o simpla lista, spre deosebire de sistemele concurente.

1

Vom ilustra interfata asimilarilor si functionalitatile prezente in aceasta:
1.Butonul „Asimileaza” va deschide fereastra unde se pot realiza asimilarile, pozitie cu pozitie -> CLICK AICI <- pentru detalii
2.Butonul „Anuleaza asimilare” va anula orice asociere pe o singura linie selectata in lista, stergand valorile anterioare
3.Optiunea „Asimileaza resurse” va returna cele mai utilizate asimilari in timp real pentru materialele gasite, iar pentru cele cu preturi ce difera in functie de zona geografica, indici, cotatii va oferi un pret informativ (Ex: apa)
4.Optiunea „Asimileaza resurse verificate” va returna asimilarile proprii locale salvate in baza de date pe pozitiile unde s-a realizat asimilarea
5.Prin „Anuleaza toate asimilarile” sistemul va sterge toate asocierile din lista de asimilari
6.„Cauta pe net” este optiunea utilizata pentru a gasi direct in browser-ul sistemului preturile materialelor, cu posibilitate de preluare in sistem pentru utilizare ulterioara

!!! IMPORTANT !!! Dupa incheierea operatiunilor de asimilare, salvati modificarile apasand butonul „Salveaza”.

SPOR LA TREABA!

2017-11-29T14:56:40+02:00 Tags: , , , , |