Grafic de executie in programul de devize solviDev Formular F6

//Grafic de executie in programul de devize solviDev Formular F6

Grafic de executie in programul de devize solviDev Formular F6

Incepand cu versiunea 1.2.7, sistemul de calcul al devizelor solviDev, va pune la dispozitie un instrument puternic de realizare a graficului de executie a unei lucrari.

Acest grafic de executie are si forma necesara Fomrularului F6 cerut la intocmirea ofertelor de pe sistemul SEAP, dar ofera si informatii suplimentare foarte utile.

Se selecteaza lucrarea (investitia) pentru care se doreste intocmirea graficului de executie, si apoi se selecteaza din meniu Grafic de executie:

Se deschide o fereastra in care aveti tot ce trebuie pentru realizarea graficului de executie. Observati ca exista optiune pentru durata de executie si numarul de ore lucratoare pe zi. Cu ajutorul mouse-ului puteti selecta perioada (perioadele) de executie pentru lucrarile din fiecare deviz, iar cu ajutorul butoanelor din Toolbar puteti replanifica lucrarea pentru a alta perioada de executie.

In programul de devize solviDev, graficul poate fi facut in mai multe forme:

Zilnic:

Saptamanal, sau lunar:

si, probabil foarte important, lunar-valoric

Ceea ce este important de remarcat este ca din devize se preiua consumurile de forta de munca, si astfel puteti sa intocmiti graficul in timp real, pentru ca sistemul de intocmire a devizelor solviDev va calcul instantaneu numaru de persoane de care aveti nevoie pentru executia lucrarilor, in functie de perioada selectata cu ajutorul mouse-ului.