Cum se introduce un utilaj nou?

//Cum se introduce un utilaj nou?
Cum se introduce un utilaj nou? 2016-11-01T15:04:46+02:00

Pentru a introduce un utilaj nou se deschide fereastra de resurse, se selecteaza „Utilaje” ca „Tip resursa”, dupa care se apasa butonul „Creaza un utilaj nou”.

Pentru specificarea codului utilajului nou creat, se pozitioneaza cursorul pe textul „Utilaj nou”, dupa care se da un s „dublu click” sau se apasa tasta , iar la final se introduce codul dorit pentru utilajul nou creat.

Codul de utilaj trebuie sa fie format din 7 cifre (completat la stanga cu zerouri), din care primele trei cifre trebuie sa fie obligatoriu 0. Restul de 4 cifre pot fi oarecare. Aceasta regula de codificare este verificata de program.

Similar se procedeaza pentru completarea denumirii noului utilaj prin pozitionarea pe textul „Denumire utilaj nou”.
Tarif – este tariful pe ora exprimat in RON. Pentru cei care lucreaza in LEI vechi acesta este tariful care va fi luat in calcul pentru stabilirea tarifului actual prin inmultirea cu coeficientul de crestere a preturilor la utilaje.

Pentru completarea campului „Tarif”, se procedeaza in modul urmator: se pozitioneaza cursorul imediat dupa „:”, se da un „dublu click” sau se apasa tasta si se completeaza valoarea dorita.
Finalizarea

Aveti alte intrebari? Puteti incerca in lista de mai jos.