Ce este o asimilare de materiale?

/, Devize Constructii Instalatii/Ce este o asimilare de materiale?

Ce este o asimilare de materiale?

In programul de devize SolviDev, asimilarile reprezinta asocierea materialelor generice din normele sistemului SolviDev cu materialele concrete de la furnizor, respectand specificatiile tehnice din norme.

Practic, programul de devize SolviDev, nu returneaza doar o lista/un catalog de preturi intamplatoare, ci preia preturile materialelor direct de la furnzori, putand asocia materialele furnizorilor direct in program.

Asimilarile, in programul de devize SolviDev, reduc si eficientizeaza considerabil modul de lucru, castigand timp pretios intrucat se pot folosi asimilarile proprii facute in trecut sau asimilarile altor utilizatori, oferind transparenta totala pentru a nu fi nevoie sa reluati cautarile si asocierile, ci pur si simplu, sa confirmati asimilarile si sa le utilizati.

Vom ilustra si exemplifica modul de lucru cu asimilarile SolviDev:
Asimilarile se realizeaza dupa navigarea pe Aplicatii -> Piata -> Cauta material si autentificare.

INAINTE DE ASIMILARI

DUPA ASIMILARI

Exista si materiale care nu au fost asimilate in trecut de alti utilizatori, ele neavand pretul, furnizorul sau denumirea completate.
Pentru acestea se va apela la asimilarea manuala, astfel ca, pe viitor atat dvs. cat si ceilalti utilizatori veti putea folosi aceasta asimilare in modulul de preluare automata. Asimilarea manuala se realizeaza dupa cum urmeaza:

Se va da click pe pozitia materialului fara pret.

Se realizeaza asimilarea respectand pasii prezentati in exemplu.
Se poate cauta in mai multe variante (Ex. toluen = diluant).

Dupa cum se poate observa, asimilarea s-a realizat cu succes, obtinand astfel pretul materialului cautat, denumirea acestuia si furnizorul care comercializeaza acest material.
Pentru demonstratie/tutorial VIDEO -> CLICK AICI

EFICIENT.. NU CREZI?

2017-11-14T14:47:54+02:00 Tags: , , , |