Program devize instalatii

/, Devize Constructii Instalatii/Program devize instalatii

Program devize instalatii

Program devize solviDev

Programul de devize solviDev se preteaza foarte bine pentru editarea de devize de lucrari, devize oferta, devize estimative si situatii de lucrari in sectorul de instalatii (instalatii termice, intalatii sanitare, instalatii electrice, ventilatie, etc), de catre proiectanti si executanti.
Programul de devize solviDev a fost conceput pentru a raspunde nevoilor sectorului de instalatii din cateva motive.
Ponderea lucrarilor de instalatii intr-o lucrare, chiar daca nu este  dominanta, este foarte mare. Antreprenorii generali au nevoie sa includa devizele oferta de instalatii in oferta generala pentru licitatii.
Antreprenorii generali au nevoie, in coordonarea lucrarilor, de devizele de instalatii pentru managementul lucrarilor , instalatorii fiind nevoiti sa-si sincronizeze activitatile de executie pentru realizarea lucrarilor unei investitii, cu cele ale antreprenorului general.
Legislatia in vigoare prevede intocmirea devizelor in sectorul de instalatii (instalatii termice, intalatii sanitare, instalatii electrice, ventilatie, etc) conform unei metodologii foarte bine stabilite.
Nu in ultimul rand, exista norme orientative de deviz pentru foarte multe lucrari de instalatii (instalatii termice, intalatii sanitare, instalatii electrice, ventilatie, etc), care acopera un spectru foarte larg in domeniu.

Aveti nevoie de un program de devize pentru instalatii ? Incercati solviDev ! Avem si varianta gratuita …