Situatie LUCRARI in program de devize solviDev

/, Devize Constructii Instalatii/Situatie LUCRARI in program de devize solviDev

Situatie LUCRARI in program de devize solviDev

Situatie de LUCRARI in programul de devize solviDev.

Decontare lucrari/Intocmire situatii de LUCRARI in programul de devize solviDev.

Situatia de LUCRARI (sau DECONTAREA) trebuie sa fie intocmita pentru orice lucrari executate (de obicei in cadrul unui contract care are anexat unul sau mai multe devize de lucrari). La orice factura de servicii, trebuie anexata o SITUATIE DE LUCRARI.

Situatiile de lucrari se pot intocmi foarte usor in programul de devize solviDev: se genereaza automat din devizul de lucrari,se pot prelua integral cantitatile din deviz, se pot modifica usor cantitatile de lucrari executate. Daca este nevoie, in programul de devize solviDev exista o modalitate foarte usoara si rapida de actualizarea valorilor decontate.

Exista diverse optiuni: afisarea/neafisarea TVA in situatia de lucrari, afisarea/neafisarea organizarii de santier in situatia de lucrari, afisarea/neafisarea articolelor de deviz care au cantitate ZERO in situatia de lucrari, afisarea/neafisarea lunii de decontare in situatia de lucrari.

!!! IMPORTANT !!! Prin lege, este obligatorie anexarea devizului aferent lucrarilor executate (situatia de lucrari) unei facturi.

Iata o SITUATIE DE LUCRARI editata in programul nostru de devize solviDev:

SITUATIE-LUCRARI

COMPLEX.. NU CREZI?