SolviDev Cloud – Accelereaza transferul devizelor intre utilizatori !

/, Devize Constructii Instalatii/SolviDev Cloud – Accelereaza transferul devizelor intre utilizatori !

SolviDev Cloud – Accelereaza transferul devizelor intre utilizatori !

LUCREAZA INTELIGENT, NU INEFICIENT !!

Te afli in situatia in care ai nevoie sa intocmesti unul sau mai multe devize, insa, dupa realizarea si verificarea acestora e nevoie de trimiterea lor catre un alt utilizator si ai vrea sa realizezi acest pas cat mai rapid si eficient. Te afli exact unde trebuie!!

Fie doresti transferul intre colegi, colaboratori, devizieri, proiectanti, antreprenori/subantreprenori etc.. vei realiza acest pas in timp record folosindu-te de interfata SolviDev Cloud si de butoanele sugestiv create.

MULT MAI RAPID DECAT OPTIUNEA.. IMPORT/EXPORT!!

In general, transferul devizelor intre utilizatori se realizeaza prin EXPORT de la primul utilizator, transmitere prin e-mail, verificare INBOX si SPAM, DOWNLOAD si IMPORT pentru celelalt utilizator, verificare IMPORT.. s.m.d.

IMPORTANT!! Programul de devize SolviDev include si optiunea de IMPORT/EXPORT extrem de eficienta, dar daca doriti ca transferul sa se realizeze in timp record.. SolviDevCloud e unealta potrivita!

Utilizand SolviDevCloud vei putea reduce numarul pasilor in realizarea acestei operatiuni si astfel iti vei simplifica activitatea, vei castiga TIMP si, bineinteles… BANI!

Alegeti una dintre optiuni pentru vizualizarea interfetei SolviDev Cloud, a pasilor de urmat si a usurintei de utilizare:

UPLOAD IN CLOUD
DOWNLOAD DIN CLOUD
VERIFICARE REZULTAT