Loading...
turboDEV – intocmeste devize in 5 minute 2016-10-17T20:49:26+02:00

Ce este mai exact si ce facilitati iti ofera abonamentul turboDEV?

In primul rand, ai acces la Asistentul virtual SolviDev Wizard care iti reduce considerabil timpul de cautare al normelor de constructii. Apoi, pentru a-ti optimiza si mai mult timpul de ofertare, ai SolviDev Market, care preia pentru tine preturi pentru materialele de constructii existente in baza noastra de date. Daca nu esti inca lamurit, poti vedea mai jos informatii detaliate despre ambele solutii care fac parte din turboDev si despre cum te ajuta sa reduci considerabil timpul de realizare al devizelor de constructii.

Cu asistentul virtual SolviDev Wizard gasesti normele de constructii din maxim 4 clickuri

solvidevwizard asistent virtual program devize

Prin interfata intuitiva si excelenta structurare a continutului, poti naviga foarte usor prin cele 40 de mii de norme de constructii pentru a alege norma potrivita pentru tipul de lucrare din devizul de constructii.

Poti cauta normele dupa numele lucrarii pentru care sunt concepute. Mai simplu de atat nici ca se poate! Vezi video-ul de prezentare in care iti aratam exact cum functioneaza si cat de mult te poate ajuta!

peste 0
norme de constructii

In plus, cu abonamentul TurboDev, deblochezi facilitatile SolviDev SMART

  • Adaugi nelimitat beneficiari, investitii, obiecte, situatii, norme
  • Adaugi nelimitat articole de deviz
  • Adaugi nelimitat materiale, manopere si utilaje noi
  • Adaugi nelimitat liste anexe de materiale si utilaje noi
  • Adaugi nelimitat baze de pret noi

Completezi automat preturile materialelor din catalogul SolviDev Market

Cand te vezi in fata unei liste cu zeci sau chiar sute de materiale diferite, si stii ca de tine depinde ca devizul de constructii sa aiba estimarile corecte, e clar ca aceasta etapa va consuma cel mai mult timp.

Din acest motiv am decis sa cream SolviDev Market. Dintr-un click poti avea preturile pentru majoritatea materialelor din deviz. Chiar daca este posibil ca nu toate materialele sa existe in baza noastra de date, sistemul reduce considerabil timpul de lucru.

peste 0
materiale cu preturi existente
si peste 0
de materiale noi adaugate lunar
solvidevmarket catalog preturi materiale de constructii

Ce spun clientii nostri despre programul de devize SolviDev:

Compania noastra a inceput sa foloseasca programul de devize solviDev SMART acum 15 ani. Suntem foarte multumiti de facilitatile pe care ni le ofera, iar faptul ca echipa solvi aduce constant imbunatatiri softului e un mare plus.
solviDEV este un soft indispensabil pentru ca ne reduce considerabil timpul de realizare al devizelor. Impreuna cu facilitatile oferite de programul erp solviERP, ne-a permis sa eficientizam o foarte mare parte din procedurile de functionare a firmei.
Conico, Conico SRL
Am schimbat 3 programe de devize pana cand am incercat si solviDEV. Multumim echipei solvi pentru ca de aproape 20 de ani nu a mai fost nevoie sa cautam.
Am testat varianta gratuita solviDEV starter si am observat ca interfata este foarte intuitiva, si angajatii nostri au invatat foarte repede sa realizeze devizele in program. Acest aspect, impreuna cu optiunile oferite de program ne-au convins sa trecem la versiunea platita a programului.

Alatura-te si tu clientilor nostri multumiti si bucura-te de facilitatile programului nostru de devize!

COMANDA ACUM